User Login    
 + Register
  • Main navigation
Login
Username:

Password:


Lost Password?

Register now!
Who's Online
28 user(s) are online (28 user(s) are browsing Forum)

Members: 2
Guests: 26

Pulky, fawlty, more...

Browsing this Thread:   1 Anonymous Users





carnevil wont work
Just popping in
Joined:
2010/5/23 13:13
Group:
Registered-Users
Posts: 5
Level : 1; EXP : 34
HP : 0 / 8
MP : 1 / 107
Offline
ok so i downloaded carnevil and the chd file and put them in the correct order
carnevil.zip
carnevil/carnecil.chd
i did an audit and it said: carnevil: carnevil - NOT FOUND
but when i searched carnevil through mame
btw im using mameUI32 and when i clicked the game it said chd read error

Posted on: 2010/8/12 4:27
Transfer the post to other applications Transfer


Re: carnevil wont work
Home away from home
Joined:
2003/11/17 18:06
From Madison, WI
Group:
Registered-Users
Posts: 508
Level : 20; EXP : 81
HP : 0 / 495
MP : 169 / 15678
Offline
Okay, this can be a bit confusing, so bear with me...

There are two versions of CarnEvil - The Parent Set (1.0.3) (carnevil.zip & carnevil.chd) and the Clone Set (1.0.1) (carnevil1.zip & carnevi1.chd).

On my machine, the structure is -
carnevil.zip
carnevil1.zip
carnevil->carnevil.chd
carnevil1->carnevi1.chd
(yes, I'm aware of the apparent spelling discrepancy in the 'carnevil1' folder, but it seems to work)

The 'carnevil.chd file is 1.63GB, while the 'carnevi1.chd file is 1.62GB.

My advice is to download both ROM Sets, and experiment with naming the CHDs/enclosing folders to find the correct combination.

Hope this helps!

Posted on: 2010/8/12 8:59
_________________
Those first two people who thought Superman was a bird or a plane...
... What were they so excited about?
Transfer the post to other applications Transfer


Re: carnevil wont work
Just popping in
Joined:
2010/5/23 13:13
Group:
Registered-Users
Posts: 5
Level : 1; EXP : 34
HP : 0 / 8
MP : 1 / 107
Offline
thanks

Posted on: 2010/8/12 22:56
Transfer the post to other applications Transfer


Re: carnevil wont work
Just popping in
Joined:
2010/5/23 13:13
Group:
Registered-Users
Posts: 5
Level : 1; EXP : 34
HP : 0 / 8
MP : 1 / 107
Offline
do you mind if you can give me a link to a website that has carnevil1.zip and carnevil1.chd downloads

Posted on: 2010/8/12 23:07
Transfer the post to other applications Transfer


Re: carnevil wont work
Home away from home
Joined:
2003/11/17 18:06
From Madison, WI
Group:
Registered-Users
Posts: 508
Level : 20; EXP : 81
HP : 0 / 495
MP : 169 / 15678
Offline
All are available in the 'Downloads' section of this site.

Posted on: 2010/8/13 9:33
_________________
Those first two people who thought Superman was a bird or a plane...
... What were they so excited about?
Transfer the post to other applications Transfer


Re: carnevil wont work
Just popping in
Joined:
2010/5/23 13:13
Group:
Registered-Users
Posts: 5
Level : 1; EXP : 34
HP : 0 / 8
MP : 1 / 107
Offline
all i see is CarnEvil (v1.0.3)
but i know CarnEviL1.chd is in the chd section

Posted on: 2010/8/13 10:10
Transfer the post to other applications Transfer


Re: carnevil wont work
Home away from home
Joined:
2003/11/17 18:06
From Madison, WI
Group:
Registered-Users
Posts: 508
Level : 20; EXP : 81
HP : 0 / 495
MP : 169 / 15678
Offline
The ROM Sets are identical... The CHD holds the game data,

If you have the CarnEvil (1.0.3) set (carnevil.zip), you should be able to either duplicate it, or create a 'placeholder' file (an empty zip file with the proper name, in this case 'carnevil1.zip'), and you should be okay.

Posted on: 2010/8/13 10:32
_________________
Those first two people who thought Superman was a bird or a plane...
... What were they so excited about?
Transfer the post to other applications Transfer


Re: carnevil wont work
Just popping in
Joined:
2010/5/23 13:13
Group:
Registered-Users
Posts: 5
Level : 1; EXP : 34
HP : 0 / 8
MP : 1 / 107
Offline
so i place the chd file(s) in the folder or a empty zipped folder

Posted on: 2010/8/21 8:10
Transfer the post to other applications Transfer


Re: carnevil wont work
Home away from home
Joined:
2009/3/4 23:54
Group:
Registered-Users
Posts: 1283
Level : 31; EXP : 2
HP : 150 / 750
MP : 427 / 12149
Offline
cooll536 easy way to you understand.
Image: http://i38.tinypic.com/6iwvb7.jpg

Easy?
PS: Every CHD must bee in the folder the zip rom file don't need to change or put the CHD file in the zip.

Regards
AnimalBear

Posted on: 2010/8/21 10:07
_________________
Stop Moaning on the Chat Box, including you Anon Peasant.
Transfer the post to other applications Transfer


Re: carnevil wont work
Home away from home
Joined:
2009/3/4 23:54
Group:
Registered-Users
Posts: 1283
Level : 31; EXP : 2
HP : 150 / 750
MP : 427 / 12149
Offline
A video tutorial
http://www.youtube.com/watch?v=aAtHfRtjlGs&feature=related

Regards Again
AnimalBear

Posted on: 2010/8/21 10:11
_________________
Stop Moaning on the Chat Box, including you Anon Peasant.
Transfer the post to other applications Transfer




 


You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.
You cannot post without approval.

[Advanced Search]